lauantai 3. huhtikuuta 2010

Kolumni Laitilan Sanomiin

Ulkomaalaiset pois Suomesta!

Ensinnäkin, Suomessa on tällä hetkellä yli satatuhatta ulkomaalaista, heidän kaikkien on muutettava pois! Heti heti! Samalla niiden yli miljoonan Suomesta ulkomaille muuttaneen suomalaisen on jälkeläisineen ja sukulaisineen muutettava heti tänne takaisin, haluavat tai ei, sillä Suomi kuuluu suomalaisille! Kyllä me osaamme itsekin ajaa takseja, busseja ja raitiovaunuja, ja hoitaa vanhuksia ja hulluja! Paistaa pitsat ja kebabit ja tehdä ne urakkapalkkaiset maataloushommat ja orjavuokratyöt. Ja marjat poimia ja siivota omat paskamme! Ja mukulat me tehdään ihan ite, ihan vaan oman porukan kesken, siitä seuraa kuulkaa vaan pelkkää hyvää!

Näin me suomalaiset ratkaistaan samalla työllisyysongelma ja sen höpöhöpö-eläköitysmishuutaminen! Ja ihmiset väkisin maaseudulle takaisin asumaan, siellä on tilaa ja pientä risusavottaa on aina jossei muuta!

Toisekseen, kaikki ulkomaalaiset hedelmät ja ruokatavarat on saatava heti pois kaupoista! Tilalle suomalaista banaania ja avocadoa ja lanttua! Kaikki säilykepurkit missä on ulkomaista kirjoitusta heti pois! Alkosta kaikki ulkomaalaiset viinit mäkeen ja kiljua tilalle! Kyllä siitäkin samanlaisesti känniin tulee ja on kansallisromanttistakin!

Kolmannekseen kaikki ulkomaiset firmat, juu juu heti vaan pois täältä horioppia! Sama koskee niitä vanhoja Sinebrykoffeja ja muita ulkomaisia riistäjiä kanssa! Kaikki ulkomaiset automerkit ja leivänpaahtimet ja tietokoneet kaikki pois vaan heti! Kyllä suomalainen osaa itsekin näpelöidä vehkeitään ihan hyvin!

Neljänneksi, televisiosta kaikki ulkomaalaiset elokuvat ja sarjat pois! Radiosta sammutettakoot ulkomaalaiset laulut! Ulkomaalaisten tekemät kirjat prasuksi ja ulkomaalaisten piirtämät taulut pois seiniltä!

Viidenneksi, Suomi irti kaikista kansainvälisistä sopimuksista ulkomaalaisten kanssa. Kyllä me täällä omissa rajoissa ihan itekkin osataan kuolla viinaan ja tappaa toisiamme ja masentua!

Ja ei ulkomaalaisia turisteja enää Suomeen, rajat kiinni niin kuin olis jo! Ja suomalaiset ei saa myöskään matkustaa minnekään lomille tai töihin ulkomaille koska ulkomaalaisten kanssa ei ole lainkaan hyvä olla millään lailla mitenkään hetkeäkään tekemisissä! Tulee vielä vaikutteita! Näin on, sisua vaan perkele!

*

Myönnän auliisti, että tämän toivon mukaan oikeaan maaliinsa osuneen maahanmuuttajakriittisen kolumnini innoittaja on Roman Schatz, 24 vuotta Suomessa asunut kirjailija/toimittaja ja nyttemmin myös mamu. Hänen kolumninsa Ilta-Sanomissa 3.4 oli nerokas ja erinomainen. Kiitos Roman vaikutteista, en olisi itse keksinyt näin hyvin.

Loppujen lopuksi, olemme kaikki maahanmuuttajia.

Marko Laihinen

Kirjoittaja asuu aika ulkomaalaisena Turussa

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti